Ontmoet

Ruud van Bergen

  • Oprichter van Montibus.
  • Freelance grafisch web & print vormgever.
  • Houd van een stevig rondje wielrennen.
  • Ruim 8 jaar ervaring in de creatieve sector.
  • Groot serie liefhebber, ik zeg chips en Netflix.
  • Trots eigenaar van een eigenwijze kat, Tom poes.

Montibus

Creatief en effectief

Diensten

Wat biedt montibus?

Montibus biedt het totaalpakket; van web- tot printdesign in de breedste zin van het woord. U wordt ondersteund in alles wat een visuele touch nodig heeft. Bovendien denkt Montibus graag mee op communicatief en creatief vlak.
Samen realiseren we de optimale uitstraling voor uw onderneming. Huur Montibus in voor een product, project of voor een langere periode om uw onderneming bij te staan op grafisch, web of conceptueel vlak.

Grafisch

ontwerp

Een professionele uitstraling is essentieel. Een nette en strak doorgevoerde huisstijl zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor betrouwbaarheid. Nog geen logo, visitekaartje of briefpapier? Of is uw huidige huisstijl toe aan vernieuwing? Laat Montibus helpen het juiste gezicht te creƫren en de uitstraling te vinden dat past bij uw onderneming.

Website

ontwerp

Het hebben van een website is simpelweg niet meer voldoende vandaag de dag. De wensen van de allerdaagse internetgebruiker zijn enorm gegroeid en wij als ondernemers moeten daar in mee gaan. Montibus denkt mee op alle vlakken en levert het totaalpakket. Van vormgeving en programmatuur tot het meedenken over de content en de boodschap van uw bedrijf.

Close
Go top